Az Egyesült Királyság a kriptovalutákat személyes vagyonként osztályozta

Egyesült Királyság kripto szabályozás

Egy mérföldkövet jelent a szabályozási területen az a fejlesztés, hogy az Egyesült Királyság kormánya új törvényjavaslatot vezetett be, amely tisztázza a kriptovaluták jogi állását.

Egyesült Királyság kripto szabályozása

Mostantól a kriptovaluták, mint személyes vagyonelemként szerepelnak az angol jogrendszerben.

Valójában az új jogszabályok, arra törekszenek, hogy helyreállítsák a kriptovaluták, az NFT -k és a tokenizált eszközök jogi státuszát.

A Bitcoin -tulajdonosok nagyobb jogi védelmet kapnak definítciók tisztázása révén. Az új törvényjavaslattal a brit kormány elsődleges célja, hogy az európai nemzetet a globális technológiai ipar élvonalában tartsa.

A törvényjavaslat végrehajtása elősegíti az iránymutatások kidolgozását a kriptovaluták kapcsán, amely révén mostantól megfelelően büntethetőek lesznek a kriptovaluta csalásokban résztvevők. A törvényjavaslat beemeli a szabályozásba a “birtokolható dolog” kategóriát. Ez magában foglalja a járműveket és a pénzeszközöket is, de lefedi azt is, amit a kormány „cselekedetként” címkézett. Ide számolják az adósságot, a részvényeket és a kriptovalutát is, amelyet a személyes tulajdonjogok által lefedett „dolgoknak” tekintnek.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes