Egy kiszivárogtatott videó szerint a Monero tranzakciók valójában nyomon követhetők

Monero

A kiszivárogtatott Chanalysis videóból az derült ki, hogy a Monero tranzakciók valójában nyomon követhetők lehetnek a blokkláncon.

A Monero kifejezetten a magánélet megőrzésére hozták létre, a Monero hálózatán keresztül küldött tranzakciókról semmit nem lehet tudni, azaz, hogy honnan mekkora összeget és kinek küldtek. Azonban ennek ellenére, pontosan ellenőrizhető, hogy egy adott tranzakció megtörtént vagy sem

Most azonban kiderülhetett, hogy a Chainalysis elemző cégnek mégicsak sikerülhetett feltérképeznie, mi alapján történnek a tranzakciók azonosítása.

A megjelenést követően törölték a kiszivárogtatott videót, amely felvázolja a vállalat Moneroval kapcsolatos nyomkövetési módszereit.

A Chainalysis azon potenciális képessége, hogy az XMR tranzakciókat nyomon tudja követni aggodalmakat vetett fel az egész kriptoközösségben. Hiszen a Monero volt az egyike azon biztonságos, széleskörben elfogadott nem nyomon követhetető, anonimitást elősegítő kriptovaluta, amit eddig sokan használtak.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes