Az Uniswap Labs 175 000 dolláros bírságot kapott

Uniswap szavazás

Az Uniswap Labs 175 000 dolláros bírságot kapott. Ezzel az Uniswap rendezte az USA Árupiaci felügyeletével (CFTC) a fennálló problémás kérdéseket.

A CFTC  “illegális digitális eszköz -származtatott ügyletek kereskedelmé” miatt szabta ki a díjat az Uniswap fejlesztőjére az Uniswap Labsra. A CFTC hangsúlyozta annak szükségességét, hogy a DeFi operátoroknak is meg kell felelni a törvénynek, amikor a digitális eszközplatformokat és a defi-ökoszisztémákat működtetnek.

Az Uniswap Labs, a decentralizált UNISWAP váltó fejlesztője. Korábban Wells értesítést kapott az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottságától.

A jelenlegi bírság a CFTC folyamatos erőfeszítéseinek részeként érkezett. A felügyelet az árucikkek kereskedelméről szóló törvény végrehajtását rendre kiterjeszti a fejlődő digitális eszköz területére.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes