A Hypernative rendszere előre megjósolja a hacker támadásokat

hypernative platform

A Web3-as világban mozgó Hypernative biztonsági cég 16 millió dollárt gyűjtött össze a Quantstamp által vezetett finanszírozási fordulóban. Így a teljes finanszírozását már 27 millió dollárra növelte.

A Hypernative egy valós idejű kockázatfigyelő platformot kínál, amely AI és gépi tanulást használ a hackek észlelésére és megakadályozására. Még mielőtt a támadások bekövetkeznének.

A társaság azt tervezi, hogy a finanszírozást felhasználja az ázsiai -csendes -óceáni térségben és az Egyesült Államokban való jelenlétének kibővítésére, valamint a csapat növekedésére és a több blokklánc támogatására. A Hypernative szerint eddig több mint 100 millió dollárt takarítottak meg, és azt állítják, hogy felismerheti és megakadályozhatta volna a kriptovaluta térben bekövetkezett támadások 99,5% -át.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes