Feltörték a Trump lányok X fiókját és kriptovalutát promóztak vele

Lara Trump fiókját feltörték

Lara Trump és Tiffany Trump, az elnök sógornője és Donald Trump lánya X fiókját feltörték. A támadók célja az ilyenkor szokásos egyetlen cél volt: hogy felpumpálják egy token árát, amely állítólag a World Liberty Financial-hoz kapcsolódik.

Lara Trump tweetelje, a World Liberty Financial hivatalosnak tűnő blokkláncának címét tartalmazta, ám Eric Trump később megerősítette, hogy a profilok kompromittálódtak és a címek hamisak voltak.

Nem ez az első alkalom, amikor állítólag Trumphoz kapcsolódó tokent indítottak el, a korábbi projektekkel, mint például a DJT Token és a Restore a Republic token, szintén hasonló átverésként indult.

A World Liberty Financial egy hitelfelvételi és kölcsönzési platform, amelynek célja lesz majd a WLFI nevű token kiadása, Donald Trumpot pedig a projekt fehér könyvében “fő kriptográfiai szószólónak” nevezik.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes