Ismét megindultak az Mt.Gox utalások

MtGox bitcoin tőzsde

Az Arkham blokklánc-elemző cég szerint az Mt. Gox ismét több mint 700 millió dollár értékű bitcoint helyezett át ismeretlen pénztárcába.

Az átutaláson kívül az Mt. Gox 1264,69 BTC-t (74,77 millió dollár) is küldött a Bitstamp tőzsdéhez tartozó hidegtárcába. A Bitstamp egyike azon központosított tőzsdéknek, amelyeket arra jelöltek ki, hogy bitcoin-törlesztéseket osztjanak el az Mt. Gox hitelezői között.

A bitcoin hasonló mozgásai a múltban megelőzték az Mt. Gox hitelezők számára kiutalt törlesztéseket. Egyben a jelenlegi Bitcoin mozgatás arra utal, hogy a hitelezői törlesztések a lassan végéhez közelednek. Ez pedig végre felszabadítaná a Bitcoin árfolyamát a folyamatos eladói nyomás alól.

Az Mt. Gox üzemeltette a legnagyobb bitcoin tőzsdét egészen addig, amíg 2014-ben komoly biztonsági incidenst szenvedett el, ami legalább 850 000 BTC elvesztését eredményezte.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes