Érkezik a Telegramos DOGS Airdrop

dogs airdrop igénylése

Dogenomics címmel posztolta a Telegrammon a projekt csapata az a DOGS airdrop részleteit.

Kiderültek a DOGS airdrop részletei

A $DOGS token, a Telegram egyik közösségéből indult mémtoken most megosztotta tokenomika részleteit, amiből kiderültek a Dogs airdrop terjesztésére és hasznosságára összpontosítő legfontosabb információk.

A DOGS teljes kínálata 550 milliárd dollár, amelynek többségét a közösség kapja, és nincs benne zárolási periódus, azaz a tokenek megkapása után azonnal is értékesíteni lehet őket.

DOGS token elosztása:

81,5%-a a közösségnek megy: 73%-át a Telegram OG-ok között osztják szét, akik az alkalmazáson belül DOGS-t szereztek.
A fennmaradó részt kereskedők, Telegram matricakészítők és jövőbeli közösségtagok jutalmaira fordítják.

10% lesz a csapatnak és a jövőbeni fejlesztéseknek van fenntartva, jelentős része 12 hónapos megszolgálási időszakhoz lesz kötve.

8,5%-ot különítenek el a centralizált tőzsdéken (CEX-ek) és a decentralizált tőzsdéken (DEX-ek) a likviditás biztosítására, valamint a tőzsdéhez kapcsolódó eseményekre.

DOGS közösség és jövőbeli tervek

A $DOGS tokenekt hamarosan mémmatricák kibocsátására és forgalmazására fogják használni, így tovább erősítik a token jelenlétét a közösségen belül.

DOGS token igénylése:

Augusztus 16-tól: A felhasználók igényelhetik tokenjeiket egy Telegram Wallet-ra vagy CEX-re (pl. OKX, ByBit-n is elérhető lesz a token kereskedése).
Augusztus 20-tól: A tokeneket a nem letéti tárcába is lehet igényelni, de a felhasználóknak Toncoinra lesz szükségük a tranzakciós díjak kifizetéséhez. A Toncoin váltással vagy alkalmazáson belüli vásárlással szerezhető be.

Közösségi elköteleződés:

53 millió felhasználó csatlakozott a @dogshouse_bot Telegramjátékhoz, és 42,2 millióan jogosultak az airdropra, átlagosan 9500 $DOGS jut felhasználónként. Az összesen több mint 400 milliárd dolláros DOGS értékű airdrop augusztus 20-ig teljes egészében kiosztásra kerül.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes