8 új tokent listázott a Kraken

Új tokenek a Krakenen

Az egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsde bejelentette, hogy keddtől 8 új tokennel lehet kereskedni a platformon.

AUCTION, CPOOL, KMNO, PRCL, PRIME, TURBO, ZEX és ZK mostantól már elérhető a Krakenen. Finanszírozás és kereskedés mind a 8 eszközzel 2024. augusztus 13-án, 17:00 PM UTC-től indul.

Győződj meg arról, hogy a megfelelő hálózatot használod a tokenek befizetéséhez, különben az pénzed elveszhet!

Néhány további információ erről a 8 új tokenről

AUCTION

A Bounce hálózat egy „Auction-as-a-Service” csomag, amely infrastruktúrát biztosít a felhasználók számára a decentralizált aukciók létrehozásához és kezeléséhez. Számos aukciós formátumot, valamint digitális és fizikai eszközalkalmazást támogat, és kód nélküli lehetőséget ad a telepítéshez. Az AUCTION token jutalmait stakingelni lehet, fizetésként használható a Bounce Marketplaces szolgáltatásaiban, vagy irányítási tokenként is funkcionál, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak a protokoll fejlesztését befolyásoló döntésekről.

CPOOL

A Clearpool egy decentralizált hitelkereskedési piac, amely fedezetlen hiteleket kínál ellenőrzött tagtól. A kriptovaluta hitelezéssel a felhasználók kockázattal kiigazított kamatot kereshetnek akár anélkül, hogy a teljes időszakra le kelljen mondaniuk a pénzükről. A CPOOL token hasznossági és irányítási tokenként is működik – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozamra tegyenek szert a staking lehetőségével, és megosszák véleményüket is a projekt irányításáról.

KMNO

A Kamino egy DeFi csomag, amely a Solana blokkláncon alapul. Amellett, hogy hitelfelvételi és kölcsönadási funkcionalitást biztosít, a trezorai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy long/short pozíciókat vegyenek fel, jutalmakat szerezzenek azzal, hogy likviditást jutattnak a DEX-ekbe, és növeljék az eszközökkel szembeni kitettségüket. A KMNO a Kamino irányítási tokene, amely felhatalmazza a birtokosokat a protokoll DAO-jában való részvételre.

PRCL

A Parcl egy decentralizált örökös határidős tőzsde, amelynek középpontjában a szintetikus ingatlanok állnak. A városi indexei aggregálják az ingatlanok értékét egy adott területen belül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a globális piacokon a négyzetláb (vagy négyzetméter) medián árra spekuláljanak. A PRCL tokent a protokoll-irányításban használják, és később ingatlanadatok zárolására is felhasználható lesz.

PRIME

Az Echelon egy játékcsomag, amely a blokklánc-funkciók integrálásával gazdagítja a játékélményt. Jelenleg a Parallel kereskedési kártyajátékba való integrálása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a PRIME tokent egy sci-fi témájú játékban használják és szerezzék meg a játékosok. A PRIME token hozzáférést biztosít a még nem elérhető termékekhez, szolgáltatásokhoz és élményekhez az ökoszisztémán belül.

TURBO

A Turbo egy mémcoin, amely egy kísérlet eredményeként született meg, ahol a ChatGPT-t felkérték, hogy hozza létre a következő nagy mémcoint 69 dolláros költségvetéssel. A projekt büszke a közösség által vezérelt ütemtervre, a kidolgozott intelligens szerződésre és zéró vételi/eladási díjakra. A TURBO egy Ethereum blokklánc alapú token, amelyet az Ethereum kriptopénztárcával rendelkező felhasználók tarthatnak, küldhetnek és fogadhatnak egymés között.

ZEX

A Zeta Markets egy decentralizált tőzsde a Solana blokkláncon. A felhasználói élményt és a biztonságot hangsúlyozva láncon belüli megbízási könyvvel, amely akár 10-szeres tőkeáttételt is lehetővé tesz, valamint az eszközök teljes körű saját kezelésével büszkélkedhet. A ZEX token segédprogramként és irányítási tokenként is működik, lehetővé téve a birtokosok számára, hogy jutalmakat szerezzenek, javaslatokat nyújtsanak be, és szavazzanak a protokoll jövőbeli frissítéseiről.

ZK

A ZKSync egy zéró tudású (ZK) 2. rétegbeli összesítő protokoll, amely olcsó, gyors tranzakciókat tesz lehetővé, amelyeket nem korlátoznak az alaplánc korlátai. Az Ethereum biztonságának átörökítésére érvényességi igazolásokat használva igyekeznek jobb felhasználói élményt biztosítani amellett, hogy mindez megbízható környezetben maradjon. A ZK a protokoll irányítási tokenje, amely biztosítja, hogy a döntéshozatal decentralizált maradjon.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes