250 millió dolláros hitelből vásárolna Bitcoint egy bányászcég

marathon digital

A Marathon Digital 250 millió dollár értékű kötvényt kíván kibocsátani, amit további BTC vásárlására fordítanának.

250 millió dolláros kötvénykibocsátásból vásárolna Bitcoint a Marathon Digital

A Marathon Digital Holdings azt tervezi, hogy 250 millió dollár értékű átváltoztatható kötvényt kínál fel a befektetőknek egy zártkörű ajánlat keretein belül.

Az eladásból származó nettó bevételt további Bitcoin beszerzésére és általános vállalati célokra fordítjuk.

Az ajánlattétel piaci és egyéb feltételektől függ, és nem garantált, hogy a tervezett feltételek szerint teljesül is.

MARA, a tőzsdék kereskedett kriptobányászcég

A Marathon Digital 199,7 millió dolláros nettó veszteséget jelentett 2024 második negyedévében, ami jelentősen meghaladja a tavalyi év azonos negyedévében jelentett 9 millió dolláros veszteséget.

A Marathon Digital Holdings, Inc. egy digitális technológiai vállalat, amely kriptovaluták bányászatával foglalkozik, a blokklánc ökoszisztémára és a digitális eszközök termelésére összpontosítva. Ezek alapján az egyik legnagyobb Bitcoin bányász optimista a kriptopénz bányászat jövőjével kapcsolatban, hiszen még tőkeáttétellel is hajlandó tovább növelni a Bitcoin készleteit, miközben a bányászat során amúgy is rendelkezésére állna a jövőben még BTC.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes