Európa egyik legnagyobb hedge fundja 500 millió dollárnyi Bitcoin ETF-et tart

Capula management Bitcoin etf

Európa 4. legnagyobb fedezeti alapja 500 millió dolláros Bitcoin ETF befektetést tett közzé a negyedéves jelentésében.

A Capula Management 500 millió dollárnyi Bitcoin ETF-et tart

Európa negyedik legnagyobb fedezeti alapja, a Capula Management a közelmúltban 500 millió dollárnyi Spot Bitcoin ETF befektetést hozott nyilvánosságra az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) benyújtott bejelentésben. A fejlemény akkor történt, amikor a BTC befektetési eszközeinek kereskedési volumene hétfőn meghaladta az 1 milliárd dollárt.

A SEC-hez benyújtott legutóbbi jelentése szerint Európa negyedik legnagyobb fedezeti alapja, a Capula Management 500 millió dollárt vásárolt a Spot Bitcoin ETF-ekből. Pontosabban, jelentős befektetésekkel rendelkezik két spot BTC ETF termékben. A BlackRock iShares Bitcoin Trust (IBIT) termékből több mint 250 millió dollárt tart. Emellett alternatív megoldásként a cég több mint 210 millió dollárt fektetett be a Fidelity Wise Origin Bitcoin Trustba (FBTC) is.

Ez a lépés néhány nappal azután érkezik meg, hogy a Morgan Stanley nemrégiben engedélyezte a tanácsadóinak, hogy Spot Bitcoin ETF-eket kínáljanak ügyfeleinek.

Az idén januárban jóváhagyott BTC termékek összességében több mint 18 milliárd dollár nettó beáramlást értek el ebben az évben.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes