A Hamster Kombat airdropja 60%-ban kerül a felhasználókhoz

Hamster Kombat fehérkönyv

A Hamster Kombat kriptojáték az airdrop során a tokenek 60%-át osztja majd ki a játékosoknak a megjelent fehérkönyv (whitepaper) szerint.

Új információk a Hamster Kombat airdropról

A kattintós Hamster Kombat játék egy tanulmányában azt írta, hogy a token airdrop 60%-át a játékosok között osztják szét.
A Hamster Kombat csapata azt állítja, hogy ez lesz a kriptovaluták történetének legnagyobb airdropja, és azt mondta, hogy „aktívan dolgoznak az airdrop megvalósításán”, amelyet eredetileg még ebben a hónapban terveztek.

Telegramon elérhető koppintással játszható játékot készítő csapat kedden kiadott egy új tanulmányt, amely a projekt tokenomikájával kapcsolatos részleteit tartalmazza.

A Hamster Kombat csapata közleményében azt állította, a játéknak mára 300 millió felhasználója van. A whitepaper szerint a közelgő token airdrop 60%-át a játékosoknak “dedikálják”.

A többit a piaci likviditás biztosítására, az ökoszisztéma-partnerségekre, támogatásokra, a csapatok jutalmazására és egyéb tételekre tartjuk fenn – áll a tanulmányban.

A játék fejlesztői a beszámolóban kijelentették, hogy a befektetési cégek és a kockázati tőkések nem támogatták a Hamster Kombatot, és ezért nincs eladási nyomás rajtuk.

A csapat azt is elmondta, hogy a projekt már nyereséges üzlet, és ezért nincs szükség arra, hogy a csapat részére kiosztott token allokációi eladják a számlák kifizetéséhez.

A Hamster Kombat felemelkedése

A Hamster Kombat furcsa rejtélyként jelent meg a kriptovilágában. Úgy tűnik, névtelen alapítói rendkívül rövid idő alatt egy robusztus játékosközösséget építettek fel, akik készen állnak arra, hogy jelképes jutalmakat szerezzenek az egyszerű kattintósjátékkal.

A fejlesztők szerint a játéknak napi 50 millió aktív felhasználója van 190 országban. Bár nem világos, hogy hány bot alkotja a Hamster Kombat teljes felhasználói bázisát, úgy tűnik, hogy a játék mindenképpen nagy figyelmet kap.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes