Már a demokraták is a kriptós cégek kedvében szeretnének járni a választás miatt

Kamala Harris kampányának része lett a kriptó

A 2024-es választások közeledtével Kamala Harris alelnök csapata stratégiát váltott és aktívan elkezdett együttműködni a vezető kriptovaluta-cégekkel.

Helyrehoznák a Demokrata Párt és a kriptoipar közötti feszült viszonyt

A kezdeményezésnek az a célja, hogy elősegítse a konstruktívabb párbeszédet, és olyan szabályozási keretet hozzon létre, amely támogatja az iparág növekedését. A Financial Times értesülései szerint Harris tanácsadói olyan jelentős szereplőkkel dolgoznak most, mint a Coinbase, a Circle és a Ripple Labs.

A Demokrata Párt újragondolná a digitális eszközökkel kapcsolatos álláspontját, amelyet mind az iparági vezetők, mind a politikai riválisok kritizáltak. A kriptoipar egyre inkább támogatja a republikánus jelöltet és Donald Trump volt elnököt, ami tovább motiválja Harris csapatát, hogy foglalkozzanak ezekkel az aggályokkal.

A Harris-kampány tanácsadói tisztázták, hogy a kriptoszektorral való új együttműködés elsődleges motivációja nem a választói hozzájárulások biztosítása. […] Ehelyett a hangsúly a pozitív kapcsolat kiépítésén van, amely megnyithatja az utat az ésszerű szabályozási intézkedések előtt. A stratégia része annak a szélesebb körű erőfeszítésnek, amely a Demokrata Pártról alkotott felfogás átformálását célozza az üzleti vezetők körében, ellensúlyozva azt az elképzelést, hogy a demokraták üzletellenesek. Ez a hangulat erősödött, miközben a Biden-adminisztráció a technológiai vállalatok elleni trösztellenes intézkedésekre összpontosít.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes