Bitcoin 2024 Konferencia Összefoglaló

Bitcoin 2024 Konferencia

Csütörtökön kezdődött Nashville-ben a Bitcoin 2024 konferencia, ahol felszólalt Donald Trump és Robert F. Kennedy Jr. amerikai elnökjelölt is a Bitcoin mellett.

Az alábbiak történtek a konferencián:

Donald Trump megnyilvánulásaira kilőtt a Bitcoin árfolyama a hétvégén

Donald Trump amerikai elnökjelölt az alábbi erős kijelentéseket tette a konferencián, amira a Bitcoin árfolyam is erősen reagált

“Az első napon kirúgom Gary Genslert”

“Soha nem lesz CBDC az Egyesült Államokban, amíg én vagyok az elnök”

“Nem fogom hagyni, hogy az Egyesült Államok kormánya eladja a lefoglalt Bitcoinokat. Az Egyesült Államok kormánya megtartja a tulajdonában lévő Bitcoin 100%-át, ez szolgál majd a stratégiai tartalékul.”

  • A Bitcoin a Holdra megy.
  • Soha ne add el Bitcoinaid
  • A Bitcoin egy napon valószínűleg túlszárnyalja az arany piaci értékét.
  • A Bitcoin és a kriptovaluta árak az egekbe fognak szökni, mint még soha, ha elnökké választanak
  • Nem a Bitcoin, hanem a jelenlegi amerikai kormányzat fenyegeti a dollárt.
  • Az Egyesült Államok lesz a bolygó kripto-fővárosa és a világ Bitcoin-nagyhatalma.
  • A Bitcoin a szabadságot, a szuverenitást és a kormányzati kényszertől és ellenőrzéstől való függetlenséget jelenti.
  • Megígérem a Bitcoin közösségének, hogy azon a napon, amikor hivatali esküt teszek, Joe Biden és Kamala Harris kriptovaluta-ellenes hadjárata véget ér.
Trump, Bitcoin 2024 Konferencia

Trump végül ismét megígérte, hogy megváltoztatja a Silk Road alapítójának ítéletét, Ross Ulbricht életfogytiglani börtönbüntetését tölti jelenleg, mert lehetővé tette a Bitcoin fizetést az online piacterén.

Itt megtekinthető Trump egész beszéde:

Robert F. Kennedy Jr. rendezné a Bitcoin szabályozását

Robert F. Kennedy Jr., az Egyesült Államok elnökjelöltje megígérte, hogy megválasztása esetén három végrehajtói utasítást ad ki a Bitcoinnal kapcsolatban.

Kennedy azt tervezi, hogy az Egyesült Államok kormánya által birtokolt 200 000 Bitcoint “stratégiai eszközként” átadja a Pénzügyminisztériumnak.

Szándékozik aláírni egy végrehajtási utasítást, amely arra utasítja az Egyesült Államok Kincstárát, hogy naponta 550 Bitcoint vásároljon mindaddig, amíg az Egyesült Államoknak nem lesz 4 millió BTC tartaléka.

Ezenkívül Kennedy olyan intézkedést tervez, amely kimondja, hogy a Bitcoin és az amerikai dollár közötti tranzakciók nem azonosítás kötelesek és nem lesznek adókötelesek sem.

Cynthia Lummis szenátor 1 millió Bitcoin vásárlásolna

Cynthia Lummis szenátor azt tervezi, hogy olyan törvényjavaslatot terjeszt elő, amely arra utasítja az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumát, hogy öt év alatt 1 millió Bitcoint vásároljon, körülbelül 69 milliárd dollár értékben, hogy ellensúlyozza a dollár elinflálódásának hatásait.

Lummis úgy véli, hogy a Bitcoin jó értéktároló, és stratégiai tartalékként való tartása visszatartja az amerikai dollárt, és segít csökkenteni az államadósságot.

A jogszabály értelmében az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma kezelné a bitcoinokat különböző helyeken, és legalább 20 évig őrzék azokat, eladáskor az adósságot csökkentenék vele.

Lummis azt is javasolja, hogy az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma vegye letétbe az Igazságügyi Minisztérium és más ügynökségek birtokában lévő 210 000 BTC-t, amelyek bűnügyi lefoglalások révén halmozódtak fel.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes