A Worldcoin elkezdte feloldani a tokeneit

Worlcoin megerősíti az adatvédelmet

A Worldcoin, az OpenAI vezérigazgatója, Sam Altman társalapítójaként működő, emberi munkát használó AI-ellenőrző kriptoprojekt bejelentette, hogy a korai közreműködők a jövő héten megkapják a WLD tokeneket.

Ezeknek a tokeneknek a feloldási ütemezését meghosszabbították, hogy megfeleljen a projekt hosszú távú küldetésének.

Worldcoin token feloldás érkezik

A Tools for Humanity (TFH) csapattagjai és befektetői által birtokolt WLD tokenek 80%-a három helyett öt éven belül kerül feloldódásra. Az Alex Blania vezérigazgató által vezetett TFH a Worldcoin elsődleges fejlesztője, amely World ID azonosítókat és tokeneket biztosít azoknak, akik szemvizsgálattal igazolják emberi mivoltukat és részt vesznek a projektben.

A projekt egyértelművé tette, hogy az igazolt World ID birtokosok számára nyújtott WLD-támogatások változatlanok maradnak, Már több mint 211 millió WLD-t igényeltek, ami a forgalomban lévő 275 millió WLD készlet 77%-át teszi ki. Ezenkívül 7,22 milliárd WLD maradt a Worldcoin Community pool-ban, amelyet a Worldcoin Foundation és a World Assets Ltd kezel, hogy támogassa a projekt hosszú távú fenntarthatóságát. A Tools for Humanity közreműködői számára újonnan feloldott tokenek bekerülnek a WLD kereskedett kínálatába.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes