Továbbra is népszerű az eszközök tokenizációja – a BlackRock már 500 millió dollárt gyűjtött a legújabb alapjába

blackrock buidl token alap

A BlackRock BUIDL alapja 500 millió dolláros tőkeállomány fölé emelkedett a tokenizált piac szárnyalásával

BlackRock eszköz tokenizációban utazik

A BlackRock BUIDL alap piaci értéke meghaladta az 500 millió dollárt. Az alapot az Egyesült Államok intézményi befektetői támogattak, amit a Securitize-zel közösen bocsátottak ki,

Ez az első tokenizált kincstárjegyeken alapuló termék, amely elérte ezt a mérföldkövet, mindössze négy hónap alatt márciusi debütálása óta.

A tokenalap növekedését más DeFi-protokollok is támogatták, amelyek háttéreszközként használták. Több digitális eszközbróker hozzáadták az intézményi befektetők fedezetéhez, ami szintén hozzájárult a növekedéshez.

A teljes tokenizált treasury piac, beleértve a BUIDL-t is, idén több mint kétszeresére nőtt, június elején már 1,8 milliárd dollárt ért. A BlackRock ajánlata nagyjából 27%-os piaci részesedéssek bír.

A BUIDL token egy olyan eszköz, ami amerikai állampírokba és készpénzhez hasonló likvid termékekbe fektet, ennek az alapnak egy részét lehet birtokolni a BUIDL token segítségével, ami igazi átjárást terem a hagyományos pénzügyek és a DeFi között.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes