Új termékek fejlesztésére kapott 3 millió dollárt a Rebar Bitcoin startup

Rebar bitcoin startup

A Bitcoin startup Rebar 2,9 millió dollárt gyűjtött a MEV termékek fejlesztésére.

Új forrást kapott a Rebar Bitcoin startup

A Bitcoin startup, a Rebar 2,9 millió dolláros magvető finanszírozást gyűjtött össze Bitcoin-alapú MEV (maximális kinyerhető értékű) termékek fejlesztésére. A finanszírozási kört a 6th Man Ventures vezette, a ParaFi Capital, az Arca, a Moonrock Capital és az UTXO Management részvételével.

A Rebar célja, hogy alternatívát építsen a nyilvános mempool helyett, hogy segítse a bányászokat a tranzakciók hatékonyabb megszervezésében és a bitcoinon megjelenő MEV-stratégiák kezelésében.

A startup infrastruktúra, termékek és adat-irányítópultok fejlesztését tervezki, hogy egy igazságosabb és átláthatóbb ökoszisztémát hozzon létre.

Mi az a MEV, a maximálisan kinyerhető érték?

A MEV az a maximális érték, amelyet a bányászok vagy hálózati ellenőrzők kinyerhetnek a megerősítésre váró tranzakciók átrendezésével. A blokkokba új tranzakciókat tesznek, másokat kivesznek újrarendeznek az optimális blokkméret elérése érdekében. Ezt általában „láthatatlan adónak” nevezik, amelyet a bányászok a kriptovaluta piac többi résztvevőjétől szednek be, egyben extra bevételt jelent a bányászok számára.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes