Túlkapással vádolja a legnagyobb kriptotőzsde az amerikai felügyeletet – perre is megy ellene

Sec vs coinbase perben azt állítják az ügynökség le akart vágni a kriptoszektort a bankrendszerről

A Coinbase beperelte a SEC-et és az FDIC-et az adatszolgáltatási-kérelmek miatt, azt állítják, hogy a szövetségi szabályozók megpróbálják ellehetetleníteni a kriptovaluta szektor egészét.

Beperelte a Coinbase a SEC-et az adatszolgáltatási kérelmek miatt

A Coinbase pert indított az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és a Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) ellen, mert nem teljesítették az információszabadságról szóló törvény (FOIA) előírásait.

A SEC-nek küldött FOIA-kérelmekben tájékoztatást kértek arról, hogy az ügynökség hogyan vélekedik az Etherről, valamint két lezárt vizsgálatról, amelyekben Zachary Coburn és az Enigma MPC vett részt.

A Coinbase azzal vádolja a szövetségi pénzügyi szabályozó hatóságokat, hogy megpróbálják levágni a kriptoipart a bankszektortól. Most azon dolgoznak, hogy napvilágra hozzák az ügynökségek ebben az ügyben betöltött szerepét.

A Coinbase azzal is vádolja az FDIC-et, hogy úgynevezetett “szüneteltetési leveleket” adott ki annak a programnak a részeként, amelynek célja a kriptovalutával kapcsolatos tevékenységek teljes leállítása, amely révén a digitális eszközökkel foglalkozó cégeket teljesen elzárták volna a szükséges hagyományos banki szolgáltatásoktól. Ezekben a levekben felszólították a bankokat, hogy ne működjenek együtt olyan cégekkel amiknek a kriptovaluta szektorhoz köze lenne.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes