Itt vannak a legújabb DeFi finanszírozási körök

DeFi finanszírozás milyen projektekbe áramlik

A Botanix Labs 8,5 millió dollárt gyűjtött egy Bitcoin-natív DeFi ökoszisztéma felépítésére

A Botanix Labs, egy Bitcoin-fejlesztő startup, 8,5 millió dollárt kapott most egy seed funding körben a Bitcoin-natív DeFi ökoszisztéma, a Spiderchain felépítésére.

A finanszírozási kört olyan befektetők támogatták, mint a Polychain Capital, a Placeholder Capital, a Valor Equity Partners és az ABCDE, valamint számos angyalbefektető is részt vett a finanszírozásban.

A Spiderchain egy Bitcoin-natív Layer 2 megoldás, rendelkezik a teljes Ethereum Virtual Machine megoldásával, amely lehetővé teszi az Ethereum ökoszisztémából származó alkalmazások és intelligens szerződések futtatását Bitcoinon.

A pénzeszközöket a Botanix Labs csapatának bővítésére és a termékfejlesztésre összpontosítják. A Spiderchain bevezetése pedig a nyár elején várható.

A ZKM 5 millió dollárt gyűjt a Bitcoin-alapú Layer 2 bevezetése előtt

A ZKM 5 millió dollárt kapott az OKX Ventures által vezetett korai fázisú finanszírozási körben egy új Layer 2 hálózat elindítására szintén a Bitcoin blokkláncán.

A finanszírozási körben részt vett az Amber, a Metis Foundation, a Crypto.com és más cégek is.

A ZKM egy nulla tudásalapú hálózatot fejleszt, amely több láncon keresztüli interoperabilitást kínál anélkül, hogy ezért egy külön láncra támaszkodna. Ez lesz a hamarosan induló saját 2. rétegű megoldása a Bitcoin blokkláncon.

Az új hálózat, a “ZKM Bitcoin Layer 2” célja, hogy megkönnyítse a láncok közötti transzfereket és tevékenységeket. Belülről fakadó, natív eszközbiztonságot és hozamot kínál a kereskedők számára, és feldolgozza a bitcoin transzfereket olyan blokkláncokon, mint az Ethereum, Cosmos, Ton és mások.

A Lava Foundation 11 millió dollárt gyűjt be token körben az airdrop előtt

A Lava Foundation, a Lava Network fejlesztésével foglalkozó non-profit szervezet 11 millió dollárt gyűjtött egy elsődleges token kibocsátási körben még a központi hálózatának elindítása és a token airdrop előtt.

A körben a befektetők között szerepelt az Animoca Brands, a Gate.io Ventures, a CoinGecko Ventures, a Polygon társalapítója, Sandeep Nailwal és számos sajtóorgánum is.

A Lava egy moduláris blokklánc-hálózat, amely távoli protokoll hívásokon (RPC) keresztüli összpontosít adatok hozzáférésre. Már több mint 20 milliárd RPC-kérést szolgált ki a protokoll a blokkláncokon keresztül.

A Lava mainnet elindítását 2024 első felére tervezik, a Lava token pedig nagyjából ugyanebben az időben, 1 milliárdos összkínálattal kerülhet forgalomba.

Az Ambient a token bevezetése előtt felvásárolta a PlanetWatch projektet

A Solana-alapú projekt, az Ambient, egy decentralizált fizikai infrastruktúra-hálózat, amely a környezeti adatok gyűjtésére összpontosít. 2 millió dollárt sikerült összegyűjeni a Borderless Capital által vezetett seed finanszírozási körben.

A forrásból az Ambient megvásárolt egy másik projektet, a PlanetWatch-t. A PlanetWatch egy Algorand-alapú projektet, amely a szintén a környezeti adatokra összpontosít, és most fog átköltözni Solana hálózatára.

Az Ambient idén nyáron tervezi a Solana tesztneten való megjelenést és majd ezután kerülhet sor a token megjelenésére.

Az Ambient valós idejű és lokalizált környezeti adatokat gyűjt különféle érzékelőkön keresztül. Később azt tervezik, hogy kiterjesztik az adatgyűjtést olyan kiegészítő adatkészletekre, mint a zaj- és fényszennyezés.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes