Phantom tárca

Egy kriptotárca lenyomta a PayPalt az AppStoreban

A Phantom kripto- és NFT-pénztárca megszerezte a második helyet az ingyenes pénzügyi alkalmazások között a Google Play Áruházban, megelőzve a PayPalt, a Venmo-t, a Zelle-t és sok másik applikációt.

A Phantom tárca már több több mint 5 millió letöltéssel rendelkezik a platformon. A nem letéti forró tárca több kriptovalutát is támogat, beleértve a Solana, Ethereum, Polygon, Bitcoin és a BRC-20 tokeneket.

A hét elején a Phantom bejelentette, hogy felvásárolta a Bitski pénztárcaplatformot egy meg nem nevezett összegért.

A Phantom 2022 januárjában 109 millió dollár forrást gyűjtött be a series-B finanszírozásból, és elérte az unicorn státuszt 1,2 milliárd dollárt meghaladó értékeléssel.

Phantom tárca

A Phantom egy DeFi számára újragondolt digitális pénztárca, amely biztonságossá és egyszerűvé teszi a tokenek tárolását, küldését, fogadását, gyűjtését és cseréjét a Solana és Ethereum blokkláncokon.

A Phantom egy internetre kötött, nem letéti pénztárca. A forró tárcák olyan online pénztárcák, amelyek az internethez csatlakoznak, ellentétben az offline pénztárcákkal.

A Solana, a Bitcoin, az Ethereum és a Polygon tranzakciók problémamentesen lebonyolíthatóak egyetlen felületen – a Phantom applikáción keresztül. A blokkláncok tokenei és az NFT-k is mind tárolhatóak a tárcában.

Phantom tárca vs MetaMask

A Phantom tárcát, amely csak egy blokkláncot támogat (Ethereum), egyszerűbb használni, mint a MetaMask tárcáját, amely váltást igényel a különböző blokkláncok között.

Ezzel szemben a MetaMask egy egyszerű, konzisztens felületet alkalmaz az Ethereum-alapú blokkláncokhoz. A MetaMask kompatibilis számos böngészővel, beleértve a Chrome-ot, a Firefoxot, a Brave-t, az Edge-t és az Opera-t is.