digital currency group

A Digital Currency Group Q1-es jelentése pozitív volt

Grayscale eszközkezelő anyavállalata, a Digital Currency Group 229 millió dolláros bevételt jelentett az első negyedévben.

Itt van a Digital Currency Group Q1-es eredménye

A Digital Currency Group (DCG) 229 millió dolláros első negyedévi bevételről számolt be, ami 11%-os növekedés az előző negyedévhez képest.

A Grayscale, a DCG leányvállalata összesen 156 millió dollárt tett ki az első negyedéves bevételből. Ez igen jó hír, hiszen még annak ellenére is pozitív tudott lenni az üzletág, hogy jelentős visszaváltások történtek az újonnan megjelentő Bitcoin ETF-ek miatt, így a csökkentett eszközállományon alacsonyabb eszközkezelési díj is jelentkezett.

Más a DCG csoporthoz tartozó vállalkozások, például a kriptovaluta bányászati pool Foundry és a Luno befektetési platform bevételei is nőttek. A Foundry bevétele 35%-kal, a Luno pedig 46%-kal emelkedett..

Összehasonlításképpen a Digital Currency Group első negyedéves bevétele 51%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Ugyanebben az időszakban a Bitcoin ára megközelítőleg 134%-kal nőtt.